Antet
Catalog produse

Termeni si conditii

Magazinul on-line www.proaer.ro se adreseaza exclusiv persoanelor juridice (ce detin cod fiscal si sunt si inregistrate la Registrul Comertului).
Nu furnizam produse persoanelor fizice sau persoanelor juridice ce nu sunt inregistrate la Registrul Comertului.
Prin utilizarea magazinului on-line si plasarea unei comenzi, se considera acceptate (fara rezerve) conditiile comerciale mai jos prezentate.

Documentul Certificat de garantie / Declaratie de conformitate se elibereaza la cerere, pentru orice produs livrat, in momentul achizitiei acestuia.
Toate produsele disponibile pe magazinul on-line www.proaer.ro sunt destinate utilizarii in instalatii de ventilatie/climatizare si (in conformitate cu H.G. 1022/2002), nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, si nu produc un impact negativ asupra mediului.

Garantie: toate produsele beneficiaza de o garantie de 12 luni de la data facturarii. 
Conformitatea produselor: toate produsele furnizate sunt in conformitate cu urmatoarele norme si standarde europene in vigoare:
Directivele EEC:
- 2006/42/EC (Machinery Directive)
- 2004/108/EC (EMC Directive)
- 2006/95/EC (Low Voltage Directive)
Standardele:
EN 60335-1 / A2:2006; EN60335-2-40 / A2:2009; EN 60204-1 / A1:2009; EN ISO 12100-1 / A1:2009; EN ISO 12100-2 / A1:2009; EN 13587; EN ISO 3746; EN 61000-6-3, EN 61000-6-1; EN ISO 13732-1

Plata: se efectueaza in LEI, la cursul BNR din data emiterii documentului fiscal.
Confirmarea platii reprezinta conditie de livrare.
Modalitati de plata:
- ordin de plata (OP); produsele se livreaza in momentul confirmarii platii intra/interbancare.
- numerar in momentul ridicarii produselor (ulterior confirmarii comenzii/disponibilitatii produselor)
- ramburs* numerar sau cont colector (pentru expeditii prin curierat rapid, de asemenea ulterior confirmarii/disponibilitatii produselor)
* aceste modalitati de plata sunt disponibile doar utilizatorilor inregistrati, si presupun verificari ale bonitatii clientului. Persoanele juridice cu datorii (indiferent de natura acestora), fara activitate, aflate in insolventa, sau fara istoric fiscal NU pot beneficia de aceste modalitati de plata.
 
Livrare/Transport: preturile produselor NU includ transport/livrare, toate costurile reprezentand livrarea revenind beneficiarului (inclusiv taxele ramburs: returnare numerar sau cost achitare in cont colector). 
Conditie Incoterms: EX WORKS.
 

FOARTE IMPORTANT !!!!

Produsele disponibile LA COMANDA (indiferent de termenul de livrare) NU sunt disponibile cu plata RAMBURS si nu se executa sau nu se aprovizioneaza fara a fi achitate integral in avans.
 
Produsele cu volum sau greutate mare NU pot fi ambalate.
(exemplu: tubulatura circulara / rectangulara si fitingurile aferente, ventilatoare etc.)  
 
Livrarea prin curierat / transportatori se face exclusiv pe riscul si raspunderea beneficiarului.
 
Orice reclamatie referitoare la calitate / cantitate se va face in scris, la adresa office@proaer.ro, in maximum 5 zile lucratoare de la data receptionarii produselor, sub sanctiunea neluarii in seama.
 
NU se accepta returul produselor; produsele comercializate in acest magazin on-line, conform OG 21/1992, nu intra in sfera ANPC (divergente intre agenti economici)
 
Va rugam insistent sa specificati la rubrica Mentiuni speciale:
- modalitatea de livrare/ridicare dorita, daca nu se regaseste in lista cu optiunile de livrare/plata;
- adresa de livrare, in cazul in care difera de cea inregistrata;
- orice alte mentiuni, documente etc.  
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii

 


Website detinut de ProAer Technik S.R.L., CIF: RO35070890, Reg.Com: J23/66/2016

proaer.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.